[Проект]Chat client със Tox протокола

 1. Тъй като говорихме с вас на последната лекция за имплементирането на чат клиент, вие ми предложихте вместо пълен чат клиент да напиша имплементация Tox протокола за Golang и да напиша прост чат клиент, които я използва. Приемливо ли е или трябва да се направят още неща?

 2. Здравейте, тъй като тази сесия бях много зает с други проекти, имах около 4 проекта и изпит по Теория на Игрите, за когото да се подготвя. Нямах голяма възможност да работя много по моя проект за Go. Имам напредък, но мисля че няма да имам готова имплементация на Go за Tox библиотеката до събота. Може би ще имам някаква част готова. Тъй като developer-ите на Tox ми казаха, че ще ми отнеме между 70 и 90 часа работа за работеща версия на имплементация. Може ли да ви покажа в събота това, което съм направил, или ако може да ми дадете отсрочка, за да имам работеща версия като ви го покажа. Ето линк към toxcore библиотеката: https://github.com/irungentoo/toxcore

 3. Здрасти,

  За съжаление не мисля че можем да ти дадем отсрочка различна от Септември.

  Изпита е на самия край на сесията, така че и да искаме няма как. А и предпочитаме да не правим изключения.

  Препоръчвам ти да се опиташ да завършиш проекта сега и да видиш до къде ще стигнеш, а не да го оставяш за септември. Дори да не успееш на време ще имаш (по)завършен проект.

  Ако решиш да идваш Септември:

  • запазваш си всички текущи точки
  • можеш да правиш втория тест сега(в Неделя)
  • или да идваш и двата дена тогава
 4. Благодаря за отговора, ще се опитам да направя нещо, но няма да бъде готов проект до събота. Ще дойда да видя дали ще получа някакви точки и ще идвам в септември ако искам да си повиша оценката.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.